lørdag den 10. januar 2009

3/1: Searchlight - Hoover Dam - Hurricane


Vi kom forholdsvis sent afsted i dag, så vi besluttede os for at tage en kort dag, brugt på at køre op til Zion National Park. På vejen op igennem Nevada kom vi næsten forbi Hoover Dam, og besluttede os for at den var et besøg værd. Hoover Dam er USAs største vandkraftværk, der ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona. Sikkerheden her var skærpet, siden man tilsyneladende vurderer at Hoover Dam er et oplagt terrorist-mål. Det var dog lidt svært at tage deres ret ekstreme sikkerhedsforanstaltninger helt seriøst, bl.a. måtte man ikke have rygtasker eller mad og drikke med ud på broen. Dette forhindrede os dog ikke i at pakke en rygtaske med mad, drikke, kamera og Max, før vi begav os ud på dammen, og vi blev da heller ikke stoppet. Det eneste tidspunkt, der blev råbt af os, var da Laila stillede sig op på betonrælingen for at få et bedre udsyn, og øjeblikkeligt blev kommanderet ned med ordene "Don't do it! It's too much paperwork!".





Selve dæmningen er et imponerende stykke ingeniørkunst, og højden ned til den lave bund var overvældende. Vi havde dog ikke lyst til en detaljeret tur af dæmningens indre virke, så vi kørte videre mod Hurricane, en lille by i det sydvestlige Utah, ikke langt fra Zion.

Her indlogerede vi os forholdsvis tidligt på aftenen, så der var tid til at lave en god aftensmad over gasbrænderen, og opdatere dagbog og blog.

Ingen kommentarer: